Werkplaats

Geavanceerde apparatuur, kennis van zaken, een uitgebreide voorraad onderdelen en het spreekwoordelijk kopje koffie of thee.

Onze werkplaats is ruim en modern van opzet De goed opgeleide monteurs zijn stuk voor stuk specialisten met hart voor hun werk, bovendien zijn het liefhebbers van Alfa Romeo die graag uw auto onder handen nemen. Ze beschikken over alle faciliteiten om hun vakmanschap optimaal tot zijn recht te laten komen. Uw auto welk merk dan ook is bij ons in goede handen!

In onze werkplaats bieden wij U een Full-service zodat u voor alle voorkomende werkzaamheden slechts één adres nodig heeft. Daar het wagenpark van onze klanten toch zeer divers is, wordt er ook geïnvesteerd in scholing, niet alleen specifiek voor de merken Alfa Romeo, Fiat en Lancia maar ook voor andere merken om bij te blijven en zich verder te ontwikkelen. Onze technici zijn met regelmaat te vinden in opleidingscentra van o.a. Magneti Marelli.

Ons vakmanschap in combinatie met het gebruik van de juiste onderdelen, origineel of van hetzelfde kwaliteitsniveau, biedt U de zekerheid van een goede, betrouwbare reparatie. Daar wij tevens BOVAG lid zijn kunnen wij U ook een Mobiliteitsgarantie aanbieden. Dit houdt in dat u 1 jaar lang verzekerd bent van hulp bij pech onderweg, mocht dit al gebeuren.

Bij alle onderhouds-, en reparatie werkzaamheden aan uw auto overleggen wij altijd eerst met U over de extra kosten, voordat wij overgaan tot definitieve reparatie. In onze werkplaats kunt U terecht voor kleinere reparaties zonder afspraak. Vakkundig en betaalbaar onderhoud. NIEUWSGIERIG? Ons uurtarief is vrij scherp en dat scheelt al snel aanzienlijk in uw portemonnee. Heeft U een leenauto nodig tijdens het onderhoud/reparatie meldt dit gelijk bij het maken van een afspraak, zodat u verzekerd bent dat de auto aanwezig is. Kosten ? U betaald alleen de brandstof !!

Autobedrijf Henk van Boven